flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Виклик до суду приватного виконавця виконавчого округу Запорізької області Якименка Андрія Олександровича

09 лютого 2022, 16:56

  Приватний виконавець виконавчого округу Запорізької області Якименко Андрій Олександрович, викликається в судове засідання до Пологівського районного суду Запорізької області як третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору у цивільній справі № 324/1817/21 за позовом Сидоренка Костянтина Костянтиновича до ТОВ «Файна готівка», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, приватний нотаріус Бучанського районного нотаріального округу Грисюк Олена Василівна, приватний виконавець виконавчого округу Запорізької області Якименко Андрій Олександрович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, яке відбудеться 21 квітня 2022 року о 09год. 30хв. у приміщенні Пологівського районного суду за адресою: м. Пологи Запорізької області, вул. Єдності (М.Горького),28, суддя Кацаренко І.О.

  Третій особі необхідно з*явитися з паспортом та ідентифікаційним номером у судове засідання 21.04.2022 року о 09год. 30хв. у приміщення суду за адресою: Запорізька область, м. Пологи, вул. Єдності,28.

  З опублікуванням оголошення про виклик третя особа вважається повідомленим про час та місце розгляду справи відповідно до ч.11 ст.128 ЦПК України. У випадку неявки до суду відповідача справу може бути розглянуто за його відсутності на підставі наявних у ній даних чи доказів (судом може бути постановлене заочне рішення) на підставі ст.280 ЦПК України.