flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Виклик до суду представника товариства з обмеженою відповідальністю "Росвен Інвест Україна"

21 лютого 2022, 17:49

Представник товариства з обмеженою відповідальністю «Росвен Інвест Україна, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження, та місце роботи якого не відомо, викликається в судове засідання до Пологівського районного суду Запорізької області як відповідач у цивільній справі №335/11098/21 за позовом Хілька Віталія Сергійовича до товариства з обмеженою відповідальністю «Росвен Інвест Україна», треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Бригіда Володимир Олександрович, приватний виконавець виконавчого округу Запорізької області Хохлов Кирило Костянтинович,  про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, яке відбудеться 11 березня 2022 року о 09год.00хв. у приміщенні Пологівського районного суду за адресою: м. Пологи Запорізької області, вул.Єдності (М.Горького), 28, суддя Кацаренко І.О.

Представнику відповідача необхідно з’явитися з паспортом та ідентифікаційним номером у судове  засідання 11 березня 2022 року о 09год.00хв. у приміщення суду за адресою: Запорізька область, м. Пологи, вул. Єдності, 28.

З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про час та місце розгляду справи відповідно до ч.11 ст.128 ЦПК України. У випадку неявки до суду відповідача справу може бути розглянуто за його відсутності на підставі наявних у ній даних чи доказів (судом може бути постановлене заочне рішення) на підставі ст.280 ЦПК України.