flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Виклик до суду представника акціонерного товариства «Перший Український Міжнародний Банк»

21 лютого 2022, 17:53

Представник акціонерного товариства «Перший Український Міжнародний Банк», зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження, та місце роботи якого не відомо, викликається в судове засідання до Пологівського районного суду Запорізької області як представник відповідача у цивільній справі №324/1622/21 за позовом Іванченка Дмитра Валерійовича до акціонерного товариства «Перший Український Міжнародний Банк», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, приватний нотаріус Бучанського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна, приватний виконавець виконавчого округу Запорізької області Якименко Андрій Олександрович про захист прав споживачів фінансових послуг шляхом визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, яке відбудеться 14 березня 2022 року о 12год.45хв. у приміщенні Пологівського районного суду за адресою: м. Пологи Запорізької області, вул.Єдності (М.Горького), 28, суддя Кацаренко І.О.

Представнику відповідача необхідно з’явитися з паспортом та ідентифікаційним номером у судове засідання 14 березня 2022 року о 12год.45хв. у приміщення суду за адресою: Запорізька область, м. Пологи, вул. Єдності, 28.

З опублікуванням оголошення про виклик представник відповідача вважається повідомленим про час та місце розгляду справи відповідно до ч.11 ст.128 ЦПК України. У випадку неявки до суду представника відповідача справу може бути розглянуто за її відсутності на підставі наявних у ній даних чи доказів (судом може бути постановлене заочне рішення) на підставі ст.280 ЦПК України.