flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Виклик до суду представника товариства з обмеженою відповідальністю «Веллфін»

21 лютого 2022, 17:55

Представник товариства з обмеженою відповідальністю «Веллфін», зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження, та місце роботи якого не відоме, викликається в судове засідання до Пологівського районного суду Запорізької області як відповідач у цивільній справі №324/1678/21 за позовом Усачої Олександри Михайлівни до товариства з обмеженою відповідальністю «Веллфін», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна, державний виконавець Пологівського відділу державної виконавчої служби у Пологівському районі  Південно-Східного міжрегіонального управління юстиції (м.Дніпро) Колесник Олена Павлівна, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, яке відбудеться 28 лютого 2022 о 10год. 45хв. у приміщенні Пологівського районного суду за адресою: м. Пологи Запорізької області, вул.Єдності (М.Горького),28, суддя Каретник Ю.М.

Представнику відповідача необхідно з’явитися з паспортом та ідентифікаційним номером у судове засідання 28 лютого 2022 року о 10год. 45хв. у приміщення суду за адресою: Запорізька область, м. Пологи, вул. Єдності,28.

З опублікуванням оголошення про виклик представник відповідача вважається повідомленим про час та місце розгляду справи відповідно до ч.11 ст.128 ЦПК України. У випадку неявки до суду представника відповідача справу може бути розглянуто за його відсутності на підставі наявних у ній даних чи доказів (судом може бути постановлене заочне рішення) на підставі ст.280 ЦПК України.